Armatör Mercan Avşaspor'un sponsorluğunu üstlendi
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP'nin Marmara Belediye Başkan adayı Armatör Recep Ahmet Mercan, kendisini hedefi olan biri olarak açıklayıp, Avşaspor'u olması gereken yere kadar destekleyebileceğinin işaretini verdi.
Spor Haber
Yayın: 04 Şubat 2015 - Çarşamba 06:04
Güncelleme: 04 Şubat 2015 06:04
Armatör Mercan Avşaspor

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin Marmara Belediye Başkan adayı Armatör Recep Ahmet Mercan, kendisini hedefi olan biri olarak açıklayıp, Avşaspor’u olması gereken yere kadar destekleyebileceğinin işaretini verdi.
Armatör Recep Ahmet Mercan, Marmara İlçesine bağlı Avşa Mahallesinin futbol takımı için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.
Avşaspor Kulüp yöneticilerinden sponsor olma teklifini kabul ettiğini ifade eden Mercan, önümüzdeki hafta 2. Amatör kümede mücadele etmeye başlayacak Avşaspor için gerekli tüm masrafı yapmaya hazır olduğunu bildirdi.
Mercan, aynı kümede mücadele veren Marmaraspor’a da katkı verip vermeyeceği sorusuna ise “Ben Marmaraspor’a da zamanında katkı verdim ancak şu anda başka bir arkadaşımız Marmaraspor’un sponsorluğu ve yöneticiliğini üstlenmiş durumda. Sanırım kendisi gerekeni yapacaktır.” yanıtı verdi.
Heber : Zeki Karadeniz

  • Pazartesi 32.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Salı 30.9 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 31.1 ° / 12.4 ° Güneşli
1

MAÇ SONU

2

Bandırmaspor-Adana Demirspor 4-0

3

65. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri coşkuyla başladı

4

Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde 1730 Yiğit Kol Bağlayacak

5

Bandırmalı atletlerin başarısı

6

Bandırmaspor Kulübü’ne ve taraftarlarına ceza

7

Bandırmaspor, Pendikspor’a gidecek